Gaziantep’te Parkta Duyulan Patlama Sesi Korkuttu

Tarih: June 21, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep’te Parkta Duyulan Patlama Sesi KorkuttuGaziantep’te bir parkta duyulan patlama sesi korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Gaziantep'te en işlek parkta patlama.
Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Gaziantep’in en işlek yerlerinden biri olan Bey Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir parkta, insanların oturduğu sırada bir patlama sesi duyuldu. Patlama sesiyle birlikte parkta oturanlar arasında panik yaşanırken, olay yerine giden polisler bölgeyi şeritle kapatarak çevrede bulunan vatandaşları uzaklaştırdı. Polisler patlamanın meydana geldiği düşünülen ağacın yanında incelemede bulunurken Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de olay yerine giderek bilgi aldı. Ağacın yanında patlama izine rastlayamayan polisler, patlamanın anahtarcı olarak işletilen prefabrik kulübenin içinde meydana gelmiş olabileceğini düşünerek sahibine haber verdi. Olay yerine giden kulübenin sahibi polis eşliğinde kapıyı açtı. Kulübenin içinde de incelemede bulunan polisler, herhangi bir ipucuna ulaşamadı. Uzun süren incelemenin ardından patlamanın ağacın dibine bırakılan pet şişedeki kimyasal bir etkileşimden kaynaklanmış olabileceği belirlendi.
Türkiye'de en güzel ve uzun parklar Gaziantep'te.
 Olay yerinden toplanan deliller incelenmek üzere emniyete götürülürken, patlamanın neden kaynaklandığının belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.Patlamada herhangi bir yaralanma veya hasar meydana gelmediği belirlendi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön