Baba Katili Böyle İntihar Etti

Tarih: August 24, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep’te 2 gün önce tartıştığı babasını basından vurarak öldüren şahıs, jandarma tarafından yakalanacağını anlayınca silahla kafasına sıkarak intihar etti.

Şahsın jandarmadan kurtulma çabaları ve intihar ettiği an ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Karagöz Mahallesi’nde bulunan evde Cumartesi akşamı babası Abdullah K. (65) ile tartışan Mustafa K. (26), babasını başından silahla vurarak öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı. Kaçan zanlının yakalanması için polis ve jandarma tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Zanlının Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Kırağlı Mahallesi’nde olduğunu haber alan jandarma ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Jandarmanın mahalleye geldiğini gören Mustafa K., kaçmak istedi. Jandarmadan kaçamayan şahıs, aile hekimliği olarak kullanılan binanın bahçesine girerek duvara yaslanıp yanında bulunan silahı başına dayadı. Uzun süren ikna çabaları sonuçsuz kaldı.

Mustafa K. tüm çabalara rağmen başına dayadığı silahın tetiğine basarak intihar etti. Ağır yaralı olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahsın jandarma tarafından ikna edilmeye çalışılması ve silahını ateşleyip intihar etmesi ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön