Çiçek Abbas Filmi Gaziantep'te Gerçek Oldu

Tarih: April 04, 2015 Kategori: , ,
İlyas Salman ile Şener Şen’in baş rollerde oynadığı Çiçek Abbas filmi Gaziantep’te gerçek oldu. Otomobilin lastikleri çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Ahmet Özdemir’e ait 63 RC 173 plakalı otomobil, gece bilinmeyen bir saatte Fırat Mahallesindeki evinin önünden çalındı. Sabah uyandığında otomobilinin kapının önünde olmadığını gören Özdemir, durumu polise haber verdi. Polis tarafından yapılan araştırmada, otomobilin çalındığı belirlendi.
LASTİKLERİ SÖKÜLMÜŞ HALDE BULUNDU
Bir ihbarı değerlendiren polisler, Vatan Mahallesi yakınındaki boş bir arazide terk edilmiş halde bir otomobil olduğunu belirledi. Olay yerine giden polisler, otomobilin Ahmet Özdemir’e ait olduğunu tespit etti. Otomobilin bütün lastiklerinin ve müzik sisteminin söküldüğü öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından otomobili çalan ve tekerleklerini söken şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaşanan bu olay akıllara İlyas Salman ile Şener Şen’in baş rollerde oynadığı Çiçek Abbas filmini hatırlattı.
FİLMDE ARACIN LASTİKLERİ SÖKÜLMÜŞTÜ
Filmde, Çiçek Abbas (İlyas Salman), Şakir adında (Şener Şen) bir minibüs şoförünün yanında muavindir. Şakir çapkın, bencil ve yalancı bir karakterken Abbas ise tam tersine saf biridir. Tek hayali minibüsçü olmak ve aşık olduğu ve patronunun da evlenmek istediği kızla (Pembe Mutlu) evlenmektir. Abbas hurda bir minibüsü tefeciden borçlanarak alır ve çalışarak borcunu ödemeye başlar. Bu sırada patronun ayrıldığı nişanlısı ile birbirlerine aşık olurlar. Şakir bunu hazmedemez ve Abbas’ın minibüsünün tekerleklerini ve motorunu çalar.Kaynak:megahaber

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön