En Rahatsız Edici (Bazen Öldürücü) 4 Seks Tehlikesi

Tarih: April 24, 2015 Kategori: , ,
sex ve pozisyonlarTutkuların peşinde çıkılan her yolun kötü bitme olasılığı vardır. Seks de çok farklı değildir.


İnsanlar orgazm olabilmek için pek çok sınırı zorlayabilirler ve kimisi olumsuz sonuçlarla karşılaşmazken, kimileri o kadar şanslı olmayabilir. Ufak bir tutku anı uğruna insana tahriş yaraları, ısırık izleri ve morlukların yanında incinen kaslar yadigar kalır. Daha tehlikeli yaralanmalar da söz konusu. İşte size kaçınmanız gereken seks tehlikeleri.

Öldürücü Oral

oral sex tehlikesi
Araştırmalara göre kadınların %70'i yalnızca genital ilişkiyle orgazm olamıyor ve " orgazm olmak için doğrudan klitoral uyarılmaya" ihtiyaç duyuyorlar. Oral seks yatakta istenen ve etkili bir görev görebiliyor. Öyle hemen havaya girmeyin çünkü oraya fazla hava üflerseniz ölümcül sonuçlara sebep olabilirsiniz. Hava vajina içerisinde sıkışıp kaldığında hava kabarcıkları oluşabilir ve kana karışabilirler. Bu olaya "hava embolizmleri" denir ve kan damarlarında tıkanmaya yol açabilirler ki bu da ölümcül bir sonuç doğurur (özellikle de beyne veya kalbe giden damarlarda bir tıkanma oluşursa).

Söylemeden geçmeyelim, bu çok çok nadir görünen bir durumdur. Bir soru cevap sitesinde söylenene göre, kalça kemikleri "travma veya hamilelikten dolayı" genişlemiş kadınlarda olma riski daha fazla. "Olağan dışı cinsel ilişkiden kaynaklanan, hamilelikte ölümcül hava embolizmi" isimli makale, "hamilelik sırasında seks oyunu sebebiyle" vajinalarına hava üflenen 18 genç kızın ölümünü inceliyor.

Embolizmlerin oluşması, mastürbasyon sırasında da gerçekleşebiliyor. Bir makalede kendini tatmin etmek amacıyla vajinasına havuç yerleştiren, hamile olmayan 40 yaşındaki bir kadının vakası inceleniyor. Yazarlar döl yatağında yabancı bir cismin varşığından kaynaklı hava girişi olduğundan şüpheleniyor.

2. Kırık penis, kırık kalp.

"Kırık penis" insanda komik bir acı hissi uyandırıyor. Elbette penis kemiği diye bir şey olmadığı için kırık bir penis olma ihtimali de biraz tuhaf geliyor. Ancak penis kırılmaları gerçekleşiyor ve kırıldığında gerçekten çok acıtıyor (anlatmak için resimlerden faydalanılabilir). Bu gibi durumlar erekte olmuş bir penis travmayla karşılaştığında gerçekleşiyor. Hepimizin lisede öğrendiği gibi penis erekte olduğu zaman içi kanla doluyor. The Mayo Clinic'in verdiği bilgilere göre penis "bir anda veya zorla bükülürse bu travma penis içinde ereksiyon sağlayan iki silindirden birine zarar verebilir." Bu yaralanma genellikle bir patlama sesini, renk değişimini ve şişmeyi beraberinde getirir.

Brezilyalı bir araştırma ekibine göre "ters kovboy" pozisyonu cinsel ilişkiden doğan penis kırıklarının başlıca sebebi. Birkaç tedavi yöntemi bulunuyor. Bazı durumlarda buz dolu poşetler ve ateş düşürücü ilaçlar yardımcı oluyor. Daha ciddi durumlarda ameliyata ihtiyaç duyulabiliyor. Bu seçenek 80'lerin başında daha fazla rağbet görmeye başladı çünkü ameliyatla tedavi edilen hastaların uzun vadeli komplikasyonları %4 ila %30 daha az görülüyordu.
3. Ay! Gözüme gelmesin, lütfen.
gözde çıkan yaralar,göz kızarıklığı
Seks pis bir iştir. Bir şeyler kalkar bir şeyler iner bir şeyler dökülür eder. Bazen gelmesini istemediğiniz yerlere iniş yapar. Göze sperm kaçması kesinlikle eşsiz bir deneyimdir ancak kesinlikle hoş bir şey değildir. Çok rahatsız edicidir, acıtır, batar, kızarıklık ve yanmayı da beraberinde getirir. İyi haberse belirtilerinin çabuk yok olmasıdır. Ancak yine de bazıları diğerlerinden daha şanssızdır ve kurşun daha sert gelir. My Sex Professor isimli sitesinde Debby Herbenick söyle açıklıyor; "bu yolla birçok genital hastalığın ve kasık bitinin yayılması daha kolay".

Gözünüzden uzak tutmanız gereken tek şey meni değil. Oculolinctus adi verilen göz yalama fetişi de 2000'lerin ortasından beri çok revaçta. CBS News!den Robert Noeckler'e göre "Kornea vücuttaki en fazla sinir bulunan bölgedir. Bu sebeple yalanması iyi hissettirebilir. Küçük parçaları ve engelleri hemen algılaması gerektiği için çok hassas olan ayak parmağı emmekle aynıdır. Yani müptelasıysanız böyle bir artınız da var."

Diğer fikirler çeşitlilik gösteriyor. Göz doktoru David Granet'in açıklaması da şu şekilde. "Göz yalamaktan kimseye yarar gelmez. Dilin üzerindeki tırtıklar kornea yırtılmasına sebep olabilir. Karşınızdaki kişi ağzını yıkamadıysa da yemiş olduğu yiyeceklerin asidi veya baharatları gözünüze bulaşabilir." Göz uzmanları oculolinctus'un göz nezlesi ve hatta kornea yaralanmasına yol açabileceğini söylüyor.

4. Prezervatif kullanmamış mıydın? Bırakılıp gidilen eşyaları sevmem.
İnsanın eşyalarını kaybetmesi hiç güzel bir şey değildir. İnsanların içinizde bir şeyler kaybetmesiyse bambaşka bir mevzu... Neyse ki deneyimlerini paylaşan kadınlar var. Hiç hoş olmayan ancak pek nadir rastlanacak bir deneyimi dile getiren bloglar mevcut. Seksin ardından içeride bir yerlerde prezervatif kalması çok utanç verici ancak en azından çözümü kolay.

Başka durumlar da var ki o zaman şansımız yaver gitmiyor. İskoçya'daki 38 yaşındaki bir kadın "Aberdeen Royal Kliniği'ne gidip aşırı kilo kaybı, titreme, halsizlik ve idrar tutma bozukluğundan" şikayet edince doktorlar "vajinasından gelen bir objenin idrar kesesini zorladığını" fark ediyorlar. Öğrenilenlere göre içerideki 10cm'lik bir seks oyuncağıymış. Kadının partneriyle 10 yıl önce kullandığı bir oyuncak. Evet, oyuncak kadının vajinasında 10 yıldır duruyormuş.

"Seks Beni Acil'e Gönderdi" isimli programın bir bölümünde de yanlış yerlere yerleştirilen objelerden biri ele alınıyor. Kanadalı bir kadın bir set kelepçe anahtarının vajinasında kaybolması üzerine hastaneye geliyor. Doktorlar, anahtarları kadının rahim boynunun yanında buluyorlar. Daha sonra anahtarların kadının vibratörüne takılıp kaldığı anlaşılıyor. Başka bir kadınsa vajinasında rulo yapılmış bir Donny Osmond posteri ile çıkageliyor. Hastaneye geldiğinde "özel bölgesinde" ağrı olduğunu belirtmiş.

Oraya bir şeyler sıkıştırmak hiç hoş bir şey değil. Onları orada bırakmaksa tehlikeli. Bir blog yazarı şöyle diyor: "Yabancı maddelerin çıkarılması, hele de büyük objelerse, jinekologdan istenmeli." Sevgili kadınlar, utanmayın sıkılmayın kendinizi riske de atmayın. Oranıza bir şey sıkıştıysa doktora gidin. Onlar neler görmedi ki...

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön