Dhoom 3 Filmi > Hindistanın (Bollywood) En iyi Oyuncularından Aamir Khan Başrolde

Tarih: May 21, 2015 Kategori: , , ,
 Dhoom 3 Filmi
Vizyon Tarihi: 20 Haziran 2014
Yapımı : 
2013 - HindistanTür : AksiyonSüre: 172 Dak.Yönetmen : Vijay Krishna AcharyaOyuncular : Aamir Khan ,  Katrina Kaif ,  Tabrett Bethell ,  Abhishek Bachchan ,  Uday ChopraSenaryo : Aditya Chopra ,  Vijay Krishna AcharyaYapımcı : Yash Chopra ,  Aashish SinghDiğer Adı : Dhoom 3: Pasión sin límites

Özet & detaylar

Çocukluğundan bu yana babasıyla birlikte bir sirkte gösteriler yapan Sahir, sihirbaz ve illüzyonistlik alanında üstün bir tecrübe ve yeteneğe sahip bir gençtir. Ancak çalıştıkları sirk şimdilerde maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Babası sirki kurtarabilmek için bankadan kredi çekmek zorunda kalır ve bu borcu ödeyemez. Alacaklıların baskısı talihsiz adamı intihar etmek durumunda bırakır, Sahir de çaresizce babasının intiharına tanık olur. Sahir'in artık hayatta tek bir amacı vardır: Babasının intikamını almak! Bunun için de sıradışı yöntemlerle kotaracağı ilginç bir soygun planı kurar. Sahir bu yolda sevdiği kadın Aaliya'nın yardımını alacak, kendisini durdurmak için görevlendirilen özel polislerden de kurtulmaya çalışacaktır.
Hint yapımı aksiyon ve gerilim filmi olan Dhoom 3, popüler Dhoom filmlerinin de son halkası. Yönetmenliğini Vijay Krishna Acharya’nın ve yapımcılığını Aditya Chopra’nın üstlendiği filmin kadrosunda Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan ve Katrina Kaif gibi isimleri görmek mümkün.Özellikle son dönem Bollywood sinemasına baktığımızda, artık ülke sinemasının konsept anlamında iki farklı yola saptığını görebiliyoruz pekala. İlk kategoride, geleneksel Bollywood kimyasından vazgeçmeyen fakat bir miktar revizasyonu da sakıncalı görmeyen mahsuller yer alırken; ikinci kategoride hem Avrupalı hem de Amerikalı izleyiciyi yakalama derdine düşerken, ülke izleyicisine de seslenebilecek yapımlar çıkıyor karşımıza. İkinci kategoriye en yakın örnek Lunchbox ve Barfi olurken; Dhoom 3 gibi karma denemeler ilk kategorinin cazip örneklerinden biri olarak karşımıza dikiliyor!

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön