Diyarbakır'da 7 bomba ele geçirildi

Tarih: August 26, 2015 Kategori: ,
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde, polis ekipleri, metruk bir bina içerisinde, 3'ü mutfak tüpü ile 4'ü piknik tüpü ile güçlendirilmiş bomba, 7 piknik tüpü ve çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden bugün yazılı olarak yapılan açıklamada, Merkez Sur İlçesi Fatih Paşa Mahallesi Direkhane Sokak üzerinde bulunan bir metruk binada, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan malzemeler olduğu bilgisi yer aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Aramada; 3 adet mutfak tüpü ile güçlendirilmiş bomba, 4 adet piknik tüpü ile güçlendirilmiş bomba, 7 adet piknik tüpü, 3 adet elektrikli fünye, 30 adet Molotof Bombası

yapımında kullanılan cam şişe, 2 adet rulo halinde kablo ve 1 adet pense, 2 adet silikon tüpü ve silikon tabancası, 20 adet pil, 2 adet büyük naylon torbanın içerisinde bomba yapımında kullanılan patlayıcı madde, çok sayıda pet şişi ve naylon poşetler ele geçirildi.

Ele geçen malzemelerle ilgili soruşturma sürmektedir. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için bölücü terör örgütünün faaliyetlerini önlemeye yönelik çalışmalarımız aralıksız ve karalı bir biçimde devam edecektir" dendi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön