Gaziantep'te 'Aşırı Hız' Tartışması Mahalle Kavgasına Döndü: 3 Yaralı

Tarih: September 13, 2015 Kategori: , , , ,
Gaziantep'te bir otomobilin sokaktan hızlı bir şekilde geçmesi nedeniyle pompalı tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 1'i çocuk, 1'i kadın 3 kişi yaralandı. Olayda 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Barış Mahallesi'ndeki 28. Şehitler Caddesi'nde meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan kadınlar fıstık kırarken, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil sokaktan hızlı bir şekilde geçti. Mahalle sakinlerinin buna tepki göstermesi üzerine otomobilde bulunanlar ile kadınlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Erkeklerin de araya girmesiyle tartışma kavgaya dönüştü. Yaklaşık 100 kişi taş, sopalarla birbirine girerken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, mahalleye girerek kavgaya müdahale etmeye çalışırken, bir evin balkonuna çıkan bir kişi pompalı tüfekle havaya ateş edince korku dolu anlar yaşandı. Polis, olaya karışan ve pompalı tüfeği ateşlediği tespit edilen adı açıklanmayan bir kişi ile bir kadını gözaltına aldı.

Öte yandan, taş ve sopa darbeleri ile yaralanan 1'i çocuk, 1'i kadın 3 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis tarafları ayırdıktan sonra mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön