Suriyeli gelin düğün öncesi altınlarla kaçtı

Tarih: September 24, 2015 Kategori: , , , , ,
Antalya'da bir otelde çalışan işitme engelli 32 yaşındaki B.Y. ile dini nikahla evlenen Suriyeli 22 yaşındaki Fatma Sultan, düğün öncesinde takılan altınlarla kaçtı.

B.Y. ile babası M.Y., tavsiye üzerine Reyhanlı'ya giderek Suriyeli bir kız beğendi. Annesine 3 bin lira 'süt parası' veren baba ile oğlu, kızı ve ağabeyi olduğunu söyleyen Muhammet Sultan'ı alıp Antalya'ya getirdi. Dini nikah sonrasında Suriyeli geline 6 bilezik, yüzük, küpe ve saat alındı. Kuyumcudan çıktıktan sonra takıları koluna takan Suriyeli gelin, alışveriş için gittikleri marketin önünden kayıplara karıştı. Kuyumcuda altın

alınırken çekilen fotoğraflarla polise giden damadın ailesi, dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu.

Gelinin markette ortadan kaybolduğunu, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince, bir adam ve bir kadınla birlikte kaçtığını gördüklerini anlatan baba M.Y. "Suriyeli gelin ve ağabeyi olduğu söylenen gencin baş parmağında 'HM' harflerinin yazılı olduğu bir dövme vardı. Ağabeyi diye tanıtılan kişi muhtemelen kocasıydı. Suriyelilere kucak açıp oğlumuzu onlardan bir kızla evlendirmek isterken başımıza bunlar geldi. Altınları da veresiye almıştık" dedi.

Ayrıca 'süt parası' olarak verdikleri 3 bin liradan da olduklarını aktaran M.Y., "Bunun yanında kıza giysiler de almıştık, onlar da gitti. Altın almak için gittiğimiz kuyumcuda fotoğraflarını çekmiştik. Bu fotoğraflardan ve aracıların telefonlarından bu kişilerin yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön