BAŞKAN ŞAHİN'DEN MÜJDE!

Tarih: October 01, 2015 Kategori: , , , , ,
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, öğrencilere Kart 27 ile alakalı önemli bir müjde verdi. Sosyal medyadan Kart 27 vize tarihinin uzatıldığını açıklayan Başkan Şahin, başvuru noktalarının da arttırıldığını duyurdu. Bu açıklama öğrenciler tarafından büyük bir  sevinçle karşılandı.

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERİ RAHATLATTI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kart 27 noktalarında yaşanan izdihamlara ve öğrencilerin çektiği sıkıntıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin el attı. Başkan Şahin yoğunluk yaşanan noktalarda bizzat inceleme yaptıktan sonra, çözümü resmi twetter hesabından takipçileriyle paylaştı.

SÜRE UZATILDI, NOKTALAR ARTACAK

Başkan Şahin, öğrencilerin sıkıntısını gidermek için iki farklı çözümü birden hayata geçirecek. Öncelikle Kart 27 vize tarihini 15 Kasım’a uzattıklarını açıklayan Şahin, Kart 27 dolum noktalarının da arttırılacağı müjdesini verdi.

ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Bu açıklamanın ardından Kart 27 dolum noktalarındaki izdiham son bulurken, biran önce kartlarını vize yapmak için büyük telaş yaşayan öğrencilerde rahatlamış oldu. Öğrenciler, Kart 27 sorununa el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ederek, arttık rahat rahat vize işlemlerini yaptırabileceklerini ifade ettiler.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön