Camide cinayet

Tarih: October 30, 2015 Kategori: , , ,
Camideki şüpheli ölümün arkasından kan donduran bir cinayet çıktı. Taşla öldürdü, cesedin yanına yatıp uyudu. Sabah uyanıp vatandaş gibi ihbar yaptı. Cinayeti işlediği camideki yardım sandığını soydu. 70 lira için cinayet işleyen zanlı tatilde yakalandı.

Konya'da 14 Ekim sabahı Meram İlçesi'ndeki tarihi Kapu Camii balkonunda İsmail Akkuş'un (31) cesedi bulundu. Geceleri caminin balkonunda yatarak geçiren Akkuş'un hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak suçundan poliste 5 ayrı kaydı saptandı. Başına sert bir cisimle vurulması nedeniyle kafatası ikiye ayrılan Akkuş'un katillerinin tespiti için polis ekipleri caminin etrafındaki 50 işyerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

FACEBOOK FOTOĞRAFLARI ELE VERDİ
Araştırmalar sonrasında Akkuş'un öldürüldüğü gece cami balkonunda yatan 13 kişinin kimlikleri tespit edildi. İsmail Akkuş camiye geldikten sonra Erhan Onmaz (36) ile çay içmeye gittiği ve birlikte cami balkonunda simit yediklerini tespit eden polis, Erhan Onmaz'ın peşine düştü. Ekipleri, Onmaz'ın 50 bin liralık hırsızlık olayına da karıştığını belirleyince takibi hızlandırdı. Uyuşturucu bağımlısı olduktan sonra eşinden ayrılan Erhan Onmaz'ın Facebook'ta Antalya Kaleiçi'ndeki Yat limanında fotoğraflar paylaştığını ve 5 yıldızlı bir otelde tatil yaptığını tespit eden polis, zanlıyı kaldığı otelde gözaltına aldı. Erhan Onmaz'ın 15 kiloluk kaldırım taşını uyuyan Akkuş'un başına vurduğunu anlatmasıyla cinayet çözüldü. Cinayeti itiraf eden Erhan Onmaz, "Akşam eroin alması için 70 lira verdim. Gece eroini getirmediğini, uyuşturucuyu alıp kendisinin kullandığını söyleyince sinirlendim. Taşla başına vurup öldürdüm" dedi. Katil zanlısı Onmaz'ın, Akkuş ölünceye kadar yanında yattığı ortaya çıktı.

Olay yeri inceleme ekipleri, İsmail Akkuş cinayeti ile ilgili her ipucunu titizlikle değerlendirerek kısa sürede katil zanlısı Erhan Onmaz'ı yakalamayı başardı.

Caminin sadaka kutusunu da soyan Erhan Onmaz'ın ankesörlü telefonla camideki cesedi polise haber verdiği ortaya çıktı.
kaynak:Ahaber

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön