Eşini, torununu ve gelini öldürüp intihar etti

Tarih: October 20, 2015 Kategori: , , ,
Gaziantep'te Kahraman Gürsoy, cinnet getirerek eşi ve 3 yaşındaki torununu öldürdü, gelinini ağır yaralayarak intihar etti. Yaralı gelinin de hastanede hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4'e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Kahraman Gürsoy, Fatih Mahallesi Cahit Güzelbey Caddesi Şeker Apartmanı'nda oturan oğlu Kamil Gürsoy'un evinde cinnet getirdi.
EŞİNE, GELİNİNE VE TORUNUNA KURŞUN YAĞDIRDI

Kahraman Gürsoy, belinden çıkardığı silahla eşi Firdevs ve gelini Hatice ile 3 yaşındaki torununa ateş etti. Kahraman Gürsoy son olarak kendisini vurarak intihar etti.

Olay anında gelinin  yardım istemek için yaralı halde balkona çıktığı ve nefesinin yetmediği belirtildi. Gelin Hatice ile 3-4 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, Kahraman Gürsoy ve eşi Firdevs Gürsoy ağır yaralandı. Kahraman ve Firdevs Gürsoy'un hastanede hayatlarını kaybetmesiyle ölü sayısı 4'e çıktı.

DEHŞETİN NEDENİ: TACİZ İDDİASI

Kahraman Gürsoy'un cinnet getirme sebebinin ise gelini Hatice Gürsoy'a yönelik sarkıntılık ve tacizde bulunduğu yönündeki iddiaların olduğu ileri sürüldü.


TORUNUN GÖRÜNTÜSÜ KAN DONDURDU

Cinnet getiren Kahraman Gürsoy'un kimliğini belirlemek amacıyla cebinden çıkarılan ehliyete kan sıçradığı görüldü. Öte yandan küçük çocuğun olay anında çizgi film izlediği öğrenilirken, olay sonrasında cansız bedeni televizyonun karşısında bulundu. Gürsoy'un öldürdüğü torununun isminin Muhammet olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Hatice ve Kamil Gürsoy çiftinin 4 çocuğu bulunduğu, ismi öğrenilemeyen bir çocuğun olay sırasında okulda olduğu, diğer 3'ünün ise evde bulundukları öğrenildi. 3 yaşındaki Muhammet çizgi film izlerken dedesinin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybederken, diğer kardeşleri Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy'un başka odada bulundukları için olaydan kurtuldukları belirtildi.

Hatice Gürsoy ve oğlu Muhammet Gürsoy'un cenazeleri tabuta konularak, cenaze aracına yüklendi. Ailenin en küçük çocuğu Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy ise komşuları tarafından evden çıkarıldı. Çocukların amcalarına teslim edileceği kaydedildi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön