Gaziantep'teki Kan Donduran Cinayette 2 Gözaltı

Tarih: October 03, 2015 Kategori: ,
Gaziantep'te bir evin mutfağında gömülü olarak bulunan ceset ile ilgili Suriye uyruklu iki kişi gözaltına alındı.

Önceki gece Nizip ilçesi Tahtani Mahallesi'nde bulunan ve Suriyeli bir ailenin yaşadığı evin mutfağında bıçakla öldürüldükten sonra betona gömülmüş olarak bulunan Orhan Ayalp (65) cinayetiyle ilgili Suriye uyruklu biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan teknik takip ve araştırma sonucu izlerine ulaşılan Hayat C. ve Hüseyin C. isimli Suriye uyruklu iki şahsın sorgusunda, “Meydana gelen olayla bizim bir ilgimiz yok, cesedin bulunduğu evde yaşayan akrabalarımız, bize taşınacaklarını söyleyince, biz de sadece vedalaşmaya gitmiştik. Bize de Suriye'ye tekrar döneceklerini söylediler" ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

Polis ekipleri soruşturmayı derinleştirerek ülkelerine tekrar döndükleri iddia edilen Suriye uyruklu Abdu K., Ayşe K. ve Mustafa C.'nin peşine düştü. Olayla ilgilerinin oldukları iddia edilen gözaltındaki şüpheliler ise emniyetteki ilk ifadelerinin ardından, evde bulunan delillerle birlikte adliyeye sevk edildi.

Öte yandan bıçaklanarak öldürüldükten sonra betona gömülü halde bulunan Orhan Ayalp'in (65) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası bugün kılınan cenaze namazının ardından Nizip Asri Mezarlığı'na defnedildi.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön