GELİN ARACI MEZARI OLDU

Tarih: October 19, 2015 Kategori: , ,
Adana'da 4 ay önce dünya evine giren çifti, Gaziantep'te geçirdikleri trafik kazası ayırdı. Feci kazada hurdaya dönen otomobilin, çiftin gelin aracı olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’te yaşayan ve 4 ay önce evlenen Onur Güler (29) ile Deniz Güler (28) çifti, gittikleri memleketleri Adana’dan dönüşte kaza yaptı. Gaziantep kent merkezine doğru seyir eden Onur Güler idaresindeki 01 DN 063 plakalı otomobil, Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde Özcan Demir yönetimindeki 27 FM 347 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada Deniz Güler olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil hurdaya çıkarken, Onur Güler ile TIR sürücüsü Özcan Demir ise yaralanarak kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Onur Güler, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Üniversitesi’nde yaşam mücadelesini sürdürürken çiftin kaza yaptıkları otomobilin ise çiftin gelin aracı olduğu ortaya çıktı. Gaziantep’e girdiklerinde kazanın hemen öncesinde aileleri ile görüşüp, eve girdiklerini söyledikleri belirtilen çiftin, kaza yaptıkları otomobili ise Deniz Güler’in çalıştığı bankadan kredi ile aldıkları öğrenildi. Güler’in başarılı performansı nedeniyle bankanın, kredi parasından yüzde 50’sini çifte hibe ettiği kaydedildi.

Deniz Güler’in cenazesi otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak defin edilmek üzerene memleketi Adana’ya gönderildi. Cenazeyi morgdan teslim alan Güler’in yakınları sinir krizleri geçirdi.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön