Boşandığı eşi ve babasını sokak ortasında öldürdü

Tarih: November 12, 2015 Kategori: , ,
Manisa Akhisar'da 40 yaşındaki H.Ö., bir yıl önce boşandığı ve iki çocuğuyla baba evine dönen eski eşi 38 yaşındaki Derya Ülker ile kadının babası 65 yaşındaki İsmail Ülker'i pompalı tüfekle öldürdü

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, İnönü Mahallesi adliye binasına 100 metre mesafedeki 233 Sokak üzerinde meydana geldi.

Biri 16 diğeri 11 yaşında olan iki kız çocuğunun annesi Derya Ülker, kendisini aldattığı iddiasıyla H.Ö.'den bir yıl önce boşandı. Sonrasında Derya Ülker, baba ocağına döndü.


Bu sabah baba İsmail Ülker ve kızı Derya Ülker evlerinden çıkarken, H.Ö.'nün pompalı tüfekli saldırısıyla ağır yaralandı. H.Ö. kaçarken, kanlar içindeki baba ile kızını görenler olayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, İsmail Ülker'in olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralı Derya Ülker ise ambulansla kaldırıldığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan H.Ö., polis ekiplerince evinde yakalandı. Gözaltına alınan H.Ö. emniyete götürüldü. Ardından savcı eşliğinde çelik yelek giydirilerek olay yerinde tatbikat yaptırıldı.

H.Ö.'nün kullandığı tüfeğin, olay yerinde, 45 NJ 064 plakalı otomobilinde ele geçirildiği, zanlının araçta eski eşini beklediği öğrenildi

Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön