Gaziantep'te yaşlı kadın evinde ölü bulundu!

Tarih: November 19, 2015 Kategori: ,
Gaziantep'te bakıma muhtaç olduğu belirlenen yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu. Yaşlı kadının ilk belirlemelere göre evde yanan kablodan çıkan dumandan zehirlenerek, öldüğü tespit edildi. Ölen kadının bir süredir baktığı kedinin ise kapısının önünden ayrılmadığı görüldü.

İddiaya göre, Gaziantep'in Kozluca Mahallesi Übeydullah Sokak'ta 25 nolu evde yaşayan 91 yaşındaki Hatice Uğur, gece uyuduğu esnada evin mini buzdolabının kablosu alev aldı. Yanan kablodan çıkan dumandan zehirlenerek öldüğü belirlenen yaşlı kadının cesedi sabah saatlerinde eve gelen bir yakını tarafından bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından gece öldüğü belirlenen yaşlı kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp kurumu'na kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, cesedinin bulunduğu evde inceleme yaptı.

KEDİSİ KAPININ ÖNÜNDEN AYRILMADI
Kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek olan yaşlı kadının bir süredir baktığı belirtilen bir kedi yavrusu ise polisin evde incelemesi esnasında kapıdan ayrılmadı. Kedinin cenazenin evden çıkarıldığı zamana kadar miyavlaması dikkat çekti. Öte yandan, kadının ismi henüz öğrenilemeyen bir bakıcısı bulunduğu ve bu bakıcısının hastanede yatan çocuğunu gerekçe göstererek, olayın olduğu günü eve gitmediği ileri sürüldü.

Şüpheli bulunan ölüm olayı ile ilgili soruşturma başlatan polis, olayı çok yönlü olarak araştırıyor
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön