Meslektaşları, kazada yaralanan polisin elini ambulans gelene kadar bırakmadı

Tarih: November 25, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasına müdahale eden bir polis memuru, karşı yönden gelen bir başka aracın hakimiyetini kaybederek refüj demirlerine çarpması sonucu yaralandı. Demirlerden zarar gören polis memurunun elini meslektaşları ambulans gelene kadar bırakmadı.

Kaza, İpekyolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, şehir merkezine doğru seyir halinde ilerleyen sürücüsünün ismi henüz bilinmeyen 27 BE 584 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak orta refüje çıktı.

Kazanın ardından polis ekipleri de olay yerine geldi. Ekiplerin kazayla ilgili incelemesini sürdürdüğü esnada, karşı yönden gelen Suriye uyruklu Ahmet Abdo idaresindeki 27 SAC 557 plakalı araç da kaza yaparak orta refüje çıktı.

Bu sırada diğer kazaya müdahale eden polis memurlarından Hasan Demir ise refüj demirlerinin çarpması sonucu yaralandı. İlk kazayı yapan araçtaki 4 kişi şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırılarak hastaneye kaldırılırken, yerde hareketsiz yapan polis memurunu meslektaşlarının yalnız bırakmadığı görüldü. Ambulans gelene kadar Demir'in elinden tutan meslektaşları, olay yerine gelen sağlık memurlarına da yardım etti. Boyunluk takılan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
kaynak:megahaber

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön