İntihar girişimine selfi pozu

Tarih: December 26, 2015 Kategori: , ,
İstanbul’un en eski kapalı çarşılarından biri olan Fatih’deki Mısır Çarşısı girişindeki inşaat iskelesinin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunmak isteyen 30 yaşlarındaki bir seyyar satıcı, uzun süren ikna çabalarının ardından eyleminden vazgeçirildi.
Olayı gören çok sayıda vatandaş ve turistin cep telefonu ve kameralarla o anları görüntülemeleri hatta selfie çekmeleri ilginç bir manzara oluşturdu.

Eminönü’nde çiçek Pazarı yanındaki Mısır Çarşısı’nın Balık Pazarı Kapısı girişinde 15.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti. İddialara göre, tadilat yapılan bölümün inşaat iskelesinin bulunduğu bölümden içeri giren 35 yaşlarındaki seyyar satıcı daha sonra kurulan iskeleyi kullanarak üst kata çıktı. İskeleden aşağı sarkan vatandaşı gören görevliler durumu polise bildirdi.


Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Turist ve vatandaşlar intihar girişimini ilgiyle izledi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de çağrıldığı olayı gören çok sayıda vatandaş ve turist cep telefonu ve kameralarla o anları görüntüledi.  Bir vatandaşın ise özçekim (selfie) yapması dikkat çekti. İtfaiye ekipleri vatandaşın atlama ihtimaline karşı branda açtı. Yaklaşık 45 dakika süren ikna çabalarının ardından ikna edilen seyyar satıcı ambulansla hastaneye kaldırıldı. İntihar girişiminde bulunan ve adının İbrahim olduğu öğrenilen seyyar satıcının yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.
kaynak:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön