Otobanda Kadın Cesedi Bulundu

Tarih: December 26, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep’te otobanda yol kenarında pompalı tüfekle başından vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Kadının yakınlarına ulaşmaya çalışan polis, olayın fail ya da faillerini araştırıyor.Gaziantep- Şanlıurfa otobanı Kuzey ve Doğu gişeleri arasındaki köprü altında yol kenarında yerde yatan bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Olay yerine gelen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, yerde yatan kadının kafasından pompalı tüfekle vurulduğunu belirledi. Yapılan incelemede, olay yerinde pompalı tüfeğe ait olduğu belirlenen boş fişek bulunurken, cesedin yakınlarında bulunan biber gazı da dikkat çekti. İlk belirlemelere göre, olay yerinde vurulduğu öğrenilen kadına yakından ateş edildiği tespit edildi. Cesedin, 20 yaşındaki Habba Yeşim Horuz’a ait olduğu belirlendi. Olay yerine çok sayıda inceleme ve araştırma ekibi ile sağlık görevlileri de sevk edildi. Olay yerindeki inceleme ve çalışmaların tamamlanmasının ardından Habba Yeşim Horuz’un cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.Gaziantep’te oturduğu belirlenen kadının yakınlarına ulaşmaya çalışan polis, olayın fail yada failleri hakkında ise geniş çaplı soruşturma başlattı.

20 yaşındaki Habba Yeşim Horuz’u teşhis eden baba Ş.H’nin, kızının cenazesi teslim almayı kabul etmediği bildirildi.Habba Yeşim Horuz’un, cenazesi incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp kurumu’na kaldırılmıştı. Kadının ailesine ulaşmaya çalışan polis ekipleri, baba Ş.H’ye ulaştı. Kızını teşhis eden baba Ş.H’nin, cenazeyi teslim almayı kabul etmediği öğrenildi.Polis, otopsi işlemleri tamamlanan Habba Yeşim Horuz’un diğer yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön