Araç içerisinde iki ceset bulundu

Tarih: March 28, 2016 Kategori: , ,
Urla ilçesinde, park halindeki bir aracın içerisinde 2 ceset bulundu. Cesetlerde herhangi bir kesici ya da delici iz bulunamazken, araçta uyuşturucu içiminde kullanılan aparat bulunması dikkat çekti.

Bugün saat 17.00 sıralarında, Urla Zeytinalanı Çamlıçay Mahallesi 5225 Sokak'tan geçenler, park halinde duran 20 YA 338 plakalı aracın içinde hareketsiz yatan iki kişiyi görünce durumu 155 Polis İmdat Hattı’na bildirdi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, araç içerisindeki 2 kişinin öldüğünü belirledi. Yapılan araştırmada hayatını kaybedenlerin sağ ön koltukta oturur vaziyette bulunan 48 yaşındaki Orhan K. ve arka koltukta yatar vaziyette bulunanın ise 24 yaşındaki Barbaros D. olduğunu tespit etti.

ÖLMEDEN ÖNCE KUSMUŞLAR

Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede, cesetlerin üzerinde herhangi bir delici, kesici ya da darp izine rastlamadı. Öte yandan, araçta uyuşturucu içiminde kullanılan aparat bulundu. Hayatını kaybeden şahısların ölmeden önce de kustuğu saptandı. Olay yeri incelemesinin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ekipleri, şahısların uyuşturucu kullandığı üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
kaynak:hürriyet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön