Şehitkamil’deki Zeytinli Konutları Çekiliş Yada Kur’ayla Verilmeyecek

Tarih: April 10, 2016 Kategori: , , ,
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Zeytinli Konutları’nın satışında çekiliş ya da kura olmadığını ve isteyen her vatandaşın Zeytinli Konutları’ndan daire alabileceğini söyledi.İlçedeki konut ihtiyacını ortadan kaldırmak ve vatandaşın hayat standardını yükseltmek için çalışan Şehitkamil Belediyesi, bu amaçla 3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 dairenin yapım aşamasını tamamladı. Selimiye Mahallesinde inşa edilerek halkın hizmetine sunulan Zeytinli Konutları’nın satışında çekiliş ya da kura yapılmayacak. Banka kredisi kullanımına uygun olan Zeytinli Konutları’nın satışı peşin olarak gerçekleştirilecek.

SATIŞLAR 5 AYRI FİYAT KATEGORİSİNE GÖRE

Zeytinli Konutları’na ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Onat Kutlar Selimiye bölgesinde daha önce yapmış olduğumuz kamulaştırma çalışmaları neticesinde ilk etapta 3 bloktan oluşan 147 adet 2+1 daireyi bitirdik. Şu anda burası vatandaşlarımıza 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa sunuldu. İsteyen her vatandaş çekiliş ya da kura olmadan Zeytinli Konutları’ndan daire satın alabilecek” dedi.

YAŞANABİLECEK NİTELİKLİ BİR ALAN

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli Konutları’nın yapım aşamasında çok titiz davrandıklarını ve kaliteli, modern, konforlu daireler oluşturduklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, “Zeytinli Konutları’nda ısı durumunu ve inşaat kalitesini dikkate aldık. Çok nitelikli bir alan sunmaya gayret gösterdik. Şimdiden buradan daire alacak vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu bölge havası, manzarası, çevre yoluna bakan yapısıyla yaşanabilecek nitelikli bir alan oldu” diye konuştu.

MÜRACAATLAR EMLAK İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜNE

Şehitkamil Belediyesi tarafından satışa çıkarılan dairelerin kat mülkiyeti yapıldı. Oturuma hazır dairelerden satın almak isteyen kişilerin Şehitkamil Belediyesi hizmet binasında bulunan Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön