10 Saniyede 12 Bin Lira Gitti

Tarih: May 17, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'te emlak ofisine giren hırsızlar 10 saniyede 12 bin liralık soygun yaptı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, iş yerinin kapısını açmakta zorlandıkları görülen hırsızların,12 bin TL'lik malzemeyi ise 10 saniyede çaldığı görülüyor.

Olay, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Atatürk Mahallesi 18 Nolu Sokak'ta bulunan bir emlak ofisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Vedat Kan'a ait iş yerine gece saatlerinde kapı kilidini kırarak giren şahıslar içeride bulunan 12 bin liralık malzemeyi alarak kayıplara karıştı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kameralara yansıyan görüntülerde, önce iş yeri önünde toplanan 3 kişinin bir süre ortalığı gözetlediği görülüyor. Kimsenin olmadığına emin olan zanlılardan biri harekete geçerek kapıyı açmaya çalışıyor. Uzun süre kapıyı açmaya uğraşan zanlı, yaklaşık 20 dakika süren uğraşlarının sonunca kilidi açamayınca diğer arkadaşının da yardımıyla kapıyı açıyor. İçeri girmeye başaran zanlılar, içerideki bir adet bilgisayar, bir adet televizyon ve çek defterini 10 saniyede iş yerinden çıkararak, kayıplara karışıyor.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen Vedat Kan, kapısının kırık olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerdeki 3 şahsın peşine düştü. Son zamanlarda aynı mahallede bir çok emlak ofisinin soyulduğunu söyleyen Vedat Kan, ''45 gün içerisinde 3 defa dükkanım soyuldu. Televizyonum, bilgisayarım, müşterilerin evrakları ve çek defterim çalındı. Yaklaşık 12 bin lira zararım var. Bizden önce de 5-6 emlakçı arkadaşımızın daha dükkanı soyuldu. Bir çoğunda güvenlik kamerası var, şahısların görüntüleri var, şikayetçi oluyoruz ama hiç bir sonuç alamıyoruz'' şeklinde konuştu.

Aynı sokak üzerinde bir başka emlak ofisi sahibi Mehmet Yeğen ise emlakçılara yönelik hırsızlık olaylarının son zamanlarda arttığını ve bu durumdan tedirgin olduklarını belirtti. Yeğen, konuşmasının devamında, "Bizim de iş yerimiz soyuldu. Bir miktar paramız çalındı. Valiliğin ve emniyetin bu soruna bir çözüm bulmasını istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Polis şahısların kimliklerini belirlemeye çalışıyor
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön