Gaziantep'i kana bulayan canlı bomba ile ilgili şoke eden detay!

Tarih: May 13, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'teki terör saldırısını gerçekleştiren IŞİD üyesi İsmail Güneş’in olaydan bir süre önce emniyetin yakınındaki bir dürümcüye iş başvurusunda bulunduğu belirlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde 1 Mayıs’ta 3 polisin şehit olduğu, 22 kişinin yarlalandığı bombalı araçlı saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü IŞİD üyesi İsmail Güneş’in (32), olaydan bir süre önce emniyetin yakınında Nişantaşı Sokak üzerindeki bir dürümcüye iş başvurusunda bulunduğu belirlendi. Güneş’in yakıt parasının karşılanması durumunda kendisine ait motosikletle paket servisi yapabileceğini söylediği öğrenildi.


Nişantaşı Sokak’taki şubede eleman ihtiyacı olmaması üzerine Güneş’in, İbrahimli Mahallesi’ndeki şubede işe başladığı belirlendi. IŞİD’li terörist İsmail Güneş’in, dürümcünün İbrahimli şubesinde kısa bir süre çalıştıktan sonra yetkililerden kendisini Nişantaşı Sokak’taki şubeye göndermelerini istediği, aksi takdirde işi bırakacağını söylediği, bu isteği kabul görmeyince 29 Nisan’da işi bıraktığı ortaya çıktı.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön