Gaziantep'te 2'si polis 3 yaralı var

Tarih: May 08, 2016 Kategori: , , ,
GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, devriye görevi yapan sivil polis aracı, aniden manevra yapan hafif ticari araca çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra aydınlatma direğine çarparak takla attı. Kazada, 2 polis memuru ile hafif ticari araçtaki 1 kişi yaralandı

 GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, devriye görevi yapan sivil polis aracı, aniden manevra yapan hafif ticari araca çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra aydınlatma direğine çarparak takla attı. Kazada, 2 polis memuru ile hafif ticari araçtaki 1 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra İslahiye-Nurdağı karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. İslahiye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 42 yaşındaki polis memuru Ömer Kılıç yönetimindeki 27 SR 876 plakalı sivil polis otomobille önünde seyreden 47 yaşındaki Ramazan Önal yönetimindeki 27 SR 460 plakalı hafif ticari aracın yasak olmasına rağmen sağa dönmek için manevra yapması üzerine arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, orta refüjde aydınlatma direğine çarparak takla attı.

Aydınlatma direğinin de devrildiği kazada, Emniyet Müdürlüğü'ne ait sivil otomobildeki polis memurları Ömer Kılıç ile Mehmet Akif Korkmaz yaralandı. Hafif ticari araçta bulunan Hatice Önal'ın da yaralandığı kazaya görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile meslektaşlarının kaza yaptığını öğrenen çok sayıda polis ekibi geldi. Meslektaşlarının yardımıyla otomobilden çıkarılan yaralı polis memurları Ömer Kılıç ile Mehmet Akif Korkmaz ile diğer araçtaki Hatice Önal sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralı polislerden Mehmet Akif Korkmaz, kaburga kemiklerinde kırık olduğu saptanınca 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön