Gaziantep’teki patlamaya ilişkin flaş Açıklama Ve Bombacı Resmi

Tarih: May 02, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'te emniyet müdürlüğüne 1 ton patlayıcı yüklü araçla canlı bomba saldırısı düzenleyen, terör örgütü IŞİD üyesi İsmail Güneş'in fotoğrafı ortaya çıktı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde 1 Mayıs günü düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu, 18'i polis 23 kişinin yaralandığı failin fotoğrafı da ortaya çıktı. Bir ton bomba yüklü kiralık bir araçla düzenlenen saldırıyı IŞİD üyesi Ahmet Güneş'in kurduğu "Ahmet Güneş Grubu" üyesi İsmail Güneş olduğu belirlendi.

 Saldırgan İsmail Güneş'in fotoğrafına ulaşıldı. İsmail Güneş'in küçük yaşta iki çocuk sahibi olduğu da öğrenildi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gaziantep'teki patlamayla ilgili soruşturmaların devam ettiğini ve 50'ye yakın gözaltının olduğu açıkladı.

Bakan Ala, Gaziantep’te dün sabah saatlerinde meydana gelen, 2 polisin şehit düştüğü, çoğunluğu polis 22 kişinin de yaralandığı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Gaziantep'teki olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Orada da gözaltılar var. 50'ye yakın 40 küsür gözaltı var. Gözaltı sayısı artabilir. Saldırıyı gerçekleştiren kişi DAEŞ bağlantılı terör örgütüne üye" ifadelerini kullandı.


Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön