Hücre evinde canlı bomba kendisini patlattı

Tarih: May 19, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi’ndeki Berber Mustafa Sokak’ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi. Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıktı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı öğrenildi. Bölgedeki çatışma sürerken, çelik yelekli polis ekipleri ve zırhlı özel hareket polisleri çevrede yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

1 POLİS YARALI

Gaziantep'te bir hücre evine düzenlenen operasyon sırasında art arda meydana gelen patlamalarda 1 polisin yaralandığı bildirildi.Gaziantep'te polis ekiplerince, Çağlayan Mahallesi’ndeki Berber Mustafa Sokak’ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi. Operasyon sırasında art arda yaşanan patlamalarda bir canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı belirtildi. Olayda ilk belirlemelere göre bir polisin de yaralandığı bildirildi. Bölgedeki çatışmanın sürdüğü bildirildi.

ŞAMİL TAYYAR: KRİTİK ANTALYA MAÇI SÜRERKEN...
AK parti Gaziantep milletvekili Şamil tayyar ise konu hakkında Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, emniyet güçlerinin Gaziantep'de kritik önemdeki Antalyaspor maçı sürerken kenti kana bulamak isteyen IŞİD üyesi canlı bombayı polisin evinde bastığını belirtti. İşte o mesajlar...

ALİ YERLİKAYA: BİR TERÖRİST DE SAĞ ELE GEÇİRİLDİ
Gaziantep valisi Ali Yerlikaya ise konu hakkında yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Özel Harekat Şube Müdürlüğü desteğiyle akşam saat 20.00 sularında merkez Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlediğini belirtti.

Operasyon sırasında IŞİD mensubu olduğu değerlendirilen bir teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiğini vurgulayan Yerlikaya, "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor." dedi.
kaynak:Hürriyet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön