Şehit ateşi Gaziantep'e de düştü!

Tarih: May 13, 2016 Kategori: , ,
Hakkari'nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Saadettin Bakır’ın Nizip ilçesindeki baba evine şehadet haberi verildi.

Garnizon Komutanı vekili Üsteğmen Ökkeş Tuğra, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Müftüsü Osman Şekerci ve askeri personel Fırat Mahallesi'nde yaşayan baba Ahmet Bakır’ın evine girerek acı haberi verdi. Bu sırada ambulans ve sağlık ekipleri, şehit yakınları için evin önünde hazır bekletildi. Haberi alan şehidin babası Ahmet ile annesi Lütfiye Bakır gözyaşlarına boğulurken, mahalle sakinleri de gözyaşı dökerek şehit annesi Lütfiye Bakır’ı sakinleştirmeye çalıştırdı. Şehit Bakır’ın evinin balkonuna askeri yetkililer tarafından Türk bayrakları asıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Saadettin Bakır’ın (29) evin en büyük çocuklarından olduğu ve henüz bekar olduğu öğrenildi.

KAHREDEN HABER

Hakkari'de Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde saat 04.50 sularında teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker ve helikopter kazasında da 2 asker şehit oldu. PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Saadettin Bakır’ın Nizip ilçesindeki baba evine şehadet haberi verildi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön