Alkollü sürücü lastiği değiştirilen araca arkadan çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Tarih: June 02, 2017 Kategori: , ,
Yol kenarında lastiği değiştirilen araca alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşanan kaza da 1 kişi feci şekilde hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Şimşek idaresindeki 01 TT 292 plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan ve lastiği değiştirilen 27 ZD 779 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Hafif ticari araca arkadan çarpan otomobil daha sonra refüje çıkarak durabildi.

Yaşanan kazada yol kenarında lastik değişen Nuri Ataş, Mehmet Çelik, Mehmet Karaman ile otomobil sürücüsü Mustafa Şimşek yaralandı. Yaralılardan Nuri Ataş, Mehmet Çelik, Mehmet Karaman olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesine kaldırılırken kazayı hafif sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Mustafa Şimşek ise hastaneye gitmeyi istemedi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan 53 yaşındaki Mehmet Çelik yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrasında polis ekiplerince yapılan inceleme ve çalışmalar sonucunda otomobil sürücüsü Mustafa Şimşek’in 147 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön