T.C kimlik numarasını giren herkes görecek

Tarih: October 26, 2017 Kategori: , ,
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yeni kurulan sistemi anlattı: "Artık herkes T.C. kimlik numarası ile Bakanlığın web sitesi ya da e-devlet sistemi üzerinden adına şirket kurulup kurulmadığını görebilecek"

TÜRKİYE-ABD İLİŞKİLERİ KIRILGAN BİR ZEMİNDE YÜRÜYOR

Türkiye ticari açıdan vazgeçilebilecek bir ülke değil. Bunu ABD'de görüyor. AB ticari menfaatler üzerine kurulmuş bir birlik.

AB'NİN YAPTIRIM İDDİALARI

AB ticari menfaatler üzerine kurulmuş bir birlik. Taahhütlerini yerine getirmeyen bir Avrupa mali yardımları kesse ne olur kesmese ne olur.

Adil bir rekabet istiyorlarsa ekonomik şantaja başvurmamaları gerekir. AB'nin yaptırım iddiaları: Siyasi şantaja dönüştürülmesi ahlaksızlık.

SEBZE VE MEYVE FİYATLARI

Çekirdek enflasyonun artışını masaya yatırmak lazım. Türkiye'de 175 tane hal binası var. Maalesef hiç birinde soğuk hava deposu yok. Aynı zamanda pazar yerlerinin de düzenlenmesi de gerekiyor.

T.C. KİMLİK NUMARASINI GİREGÖRECEK

Kurduğumuz yeni sistemle  artık herkes T.C. kimlik numarasını Bakanlığımızın web sitesi ya da e-devlet  sistemi üzerinden girerek adlarına şirket kurulup kurulmadığını veya bir şirketin  ortağı olup olmadıklarını görebilecekler ve anında müdahale edebilecekler. Bu  önemli bir kolaylık ve güvenlik.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön