Saatlerce Otobüs Bekleme Devri Sona Eriyor

Tarih: March 11, 2015 Kategori: ,

Saatlerce Otobüs Bekleme Devri Sona Eriyor30 mart 2014 ten bu yana insanların hayatına dokunmaya başlayan Başkan Şahin bu yönünü sürdürmeye devam ediyor. Gaziantep'in en büyük sorunlarının başında gelen ulaşım problemini çözmek için sürekli çözümler üreten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili bir sorunu daha ortadan kaldırdı. Günlük yaşantısında toplu taşıma araçlarını kullananların uzun zaman duraklarda beklediğini ve bu sıkıntınının mega kent Gaziantep'e yakışmadığını düşüne Başkan Şahin verdiği talımatlarla bir telefon uygulaması yaptırarak vatandaşın boşu boşuna durakta beklemesinin önüne geçti. Akıllı telefonların teknoloji marketlerinde yerini alan uygulamanın adı kart27.

Kart27 Uygulaması Hangi Kolaylıkları Sağlayacak ?

Mobil Kart27 ile toplu ulaşımda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere akıllı telefonunuzdan istediğiniz zaman anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmeti olan Mobil Kart27 uygulaması ile dilediğiniz an, istediğiniz durağa ait otobüs güzergah bilgilerine, varış saatlerine anlık olarak ve otobüse ait konuma cep telefonunuzdan izleyebilirsiniz.
Kart27 uygulaması akıllı bir uygulamadır. Sadece ihtiyaç duyduğunuz bilgiyi gösterir. Uygulamayı açtığınızda bulunduğunuz yere yakın tüm duraklar ekranınızda belirecek ve kolayca duraklar hakkında bilgi alabileceksiniz. Bu uygulama ile beklediğiniz otobüsün ne kadar süre sonra geleceği ya da otobüsün kaç durak geride olduğu gibi bilgilere erişebilirsiniz. Ayrıca, Kart27 sayesinde beklediğiniz otobüsün durağınızdan geçip geçmediği bilgisini de öğrenebilirsiniz.
Mobil Kart27 uygulaması, kullanıcılarından gelen görüş ve öneriler ışığında sürekli yenilenmektedir. Mobil Kart27 ile ilgili her türlü bilgi ve önerilerinizi, iletisim@kart27com adresine iletebilirsiniz.
Mobil Kart27’i kullanabilmeniz için aktif internet bağlantınızın; Yakınımdaki Duraklar, Harita gibi bölümlerde de sizin bulunduğunuz yere göre Durak-Sefer bilgisine ulaşabilmeniz için telefonunuzun konum servislerinin açık olması gerekmektedir.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön