Şahinbey Yaşlıları Unutmadı

Tarih: March 27, 2015 Kategori: , ,
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.Şelale Park’ta verilen yemeğe, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Durucu ile huzurevinde barınan vatandaşlar katıldı.


Masaları tek tek dolaşarak huzurevi sakinleriyle sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, onlara gül vererek bir sorunları olup olmadığını sordu.

 
Yerel sanatçıların müzik eşliğinde eğlenen huzur evi sakinlerine Başkan Tahmazoğlu da eşlik etti.Gecede konuşan Başkan Tahmazoğlu, "Değerli abilerim, değerli ablalarım hepinize teşekkür ediyorum. Bize güzel bir gece yaşattınız. İnşallah sonraki senelerde de Allah sağlınızı, huzurunuzu bozmasın ve birlikte geçirelim. Zaten bizim kültürümüz böyle hep birlikte daha ileri hedeflere gideceğiz inşallah. Davetimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na kendilerini misafir ettiği için teşekkür eden Huzur evi sakinleri de davetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.(kaynak:mynet)

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön