Otomobilden Hırsızlık

Tarih: April 03, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep'te otomobilden hırsızlık iddiası- İçerisinde 70 bin dolar ve 60 bin lira bulunduğu iddia edilen çantanın otomobilden çalınma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi Gaziantep'te park halindeki otomobilin camı kırılarak içerisinde 70 bin dolar ve 60 bin Türk lirası bulunduğu iddia edilen çantanın çalınma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Gaziantep'te park halindeki otomobilin camı kırılarak içerisinde 70 bin dolar ve 60 bin Türk lirası bulunduğu iddia edilen çantanın çalınma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, bir halıfleks fabrikasının sahibi Mustafa Bozatlı, şirket ihtiyaçları için bir bankanın Değirmiçem Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerindeki merkez şubesinden 70 bin dolar ve 60 bin lira para çekti.Bankadan çıktıktan sonra çantayı arabasının bagajına bırakan Bozatlı, şirket avukatının Zeytinli Mahallesi Hukukçular İş Merkezi'ndeki bürosuna gitti.Arabayı iş merkezi önüne park eden Bozatlı, döndüğünde aracının arka camının kırılarak içinde para bulunan çantanın çalındığını görünce durumu polise bildirdi. Çevredeki güvenlik kamerası ve mobese görüntülerini incelemeye alan ekipler, olaya karıştıkları belirlenen kişilerin bulunduğu bir aracın plakasını tespit etti. Aracın yakalanması için çalışma başlatıldı.Bu arada, güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, çantanın çalındığı otomobilin yanında duran siyah renkli bir otomobilden inen 2 kişinin ilk önce otomobillerinin plakasını değiştirdikleri, sonra diğer otomobilin arka camını kırarak bagajdaki çantayı aldıkları görülüyor.Kaynak:megahaber

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön