Kızını rehin alan baba ayrı yaşadığı eşini istedi

Tarih: June 20, 2015 Kategori: ,
Kayseri'de bunalıma giren 38 yaşındaki Salim Kaya, 6 yaşındaki kızı E.K.’yi evde rehin alıp ayrı yaşadığı eşinin gelmesini istedi.
Kızını 3’üncü kattaki balkondan atmakla tehdit eden Salim Kaya, polis tarafından etkisiz hale getirilirken, küçük kız da annesi 39 yaşındaki H.K.'ya teslim edildi.

Olay, Melikgazi ilçesi Çorakçılar Mahallesi Papatya sokaktaki 3 katlı bir binanın üst katındaki dairede meydana geldi. İddialara göre, bir süredir eşiyle ayrı yaşayan 38 yaşındaki Salim Kaya, kızını balkona çıkararak eşi H.K.eve gelmesini istedi, aksi takdirde kızıyla kendisini balkondan  atacağını söyledi. Bunun üzerine Kocasinan ilçesi Mevlana Mahallesi’ndeki yakınlarının yanında kalan Salim'in eşi H.K., polis tarafından olay yerine getirildi. Salim Kaya, polislerden müdahale etmemelerini, eşinin eve gelmesini istedi.

Polisler ise olay yerine gelen H.K.'ya eşinin kendisine ya da çocuğuna zarar verebileceği gerekçesiyle bir süre gizlenmesini istedi. Bu sırada eve giren polisler, küçük kızı kurtarırken, mutfaktaki doğalgaz vanasını açtığı ve gazdan etkilendiği gözlenen Salim Kaya da polislerin kollarında binadan çıkarılıp ekip aracına bindirildi.

Ambulansa alınan anne ile kızı burada sağlık kontrolünden geçirildi. Baba Salim Kaya ise polis merkezine götürüldü.
Kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön