Gaziantep'te Polis Araçlarına Silahlı ve Molotoflu Saldırı

Tarih: July 21, 2015 Kategori: , , ,
Suruç'ta meydana gelen ve 30 kişinin ölümü 76 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan bombalı saldırı sonrası Gaziantep2te düzenlelel protestonun ardından kentin çeşitli mahallelerinde polisle güvenlik görevlileri arasında arbede yaşanmaya başladı.Bir polis otosuna silahlı saldırı düzenlenirken, çıkan olaylarda molotof kokteyli de kullanıldı.

Adalet bakanlığı'nın Suruçta yaşamını yitirenlerin cenazelerinin Gaziantep Adi Tıp Merkesi'nde yapılacağını açıklaması üzerine kentte gergin saatler yaşanıyor.

MİLLETVEKİLLERİ DE EMNİYET MÜDÜRÜ DE MEZARLIKTA

Gaziantep Asri Mezarlıktaki Adli Tıp Merkezinin önü ana baba gününe döndü. Polis, mezarlıkta olaganüstü önlem alırken kalabalık grubun " Devrim Şehitleri Ölümsüzdür " sloganı attıkları görüldü.Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, bu gelişmeler üzerine mezarlığa gitti.

Mezarlıktaki kalabalığın artmasının ardından HDP Gaziantep Milletvekilleri Celal Doğan ile Mahmut Toğrul'da mezarlığa giderek burada bekleyenlerle bir görüşme yaptı.

POLİS OTOSUNA SİLAHLI SALDIRI


Gaziantep'in Vatan, Ünaldı, Perilikaya, Aydınlar ve 25 Aralık Mahallelerinde olaylar çıktı. Vatan Mahallesi 66. nolu sokakta polis aracına silahla ateş açıldı. Bir başka polis aracı atılan molotof kokteyle yanmaya başladı.Aracı TOMA su sıkarak söndürdü.
Kaynak:gaziantephaberler

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön