İstediği kızı alamayınca intihara kalkıştı

Tarih: July 12, 2015 Kategori: ,
Adana'da işsiz olduğu gerekçesiyle kız isteme talebine olumsuz cevap verilen genç, yaklaşık 25 metre yükseklikteki direğe çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Dakikalarca polis memurlarının ikna çabalarına direnen genç, kız arkadaşının kendisini aramasıyla çıktığı direkten indi.

Olay, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olduğu öğrenilen İsa Tekin (25), bir süredir beraber olduğu ve ismi öğrenilemeyen genç kızı ailesi ile birlikte istemeye gitti. Ancak genç kızın ailesi Tekin'in işsiz olduğunu öne sürerek izin vermedi. Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen İsa Tekin ise bir baz istasyonu direğine çıkarak intihar etmek istedi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler Tekin'i ikna etmeye çalıştı. Ancak Tekin, kız arkadaşı gelmezse atlayacağını söyledi. Bunun üzerine ekipler, genç kızı evinden alarak Tekin'in yanına getirdi. Genç kız, telefonla görüştüğü Tekin'i inmeye ikna etti. Çıktığı 25 metre yükseklikten inen genç aşık, basın mensuplarına "Çok seviyorum. Sevmesem çıkar mıydım? Verirlerse de kendileri bilir, vermezlerse de kendileri bilir. Vermezlerse bir daha çıkacağım" dedi.

İsa Tekin, daha sonra polis merkezine götürüldü.
Kaynak:sabah

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön