HOŞGÖR'DE BOMBA ALARMI

Tarih: September 08, 2015 Kategori: ,
Hoşgör Mahallesi’nde için içinde bomba olabilme ihtimali olan ve çalıntı olduğu anlaşılan araç polis ekiplerinin ateşli müdahalesi sonucu durduruldu. Battal K. aracı bırakıp kaçarken, araçta bomba var diyerekten haykırması yürekleri ağızlara getirdi. Polis ekipleri şüpheli şahısı ateş açmak suretiyle durdurabildi. Battal K. , hastaneye kaldırılırken aracın bulunduğu Hoşgör Caddesi’nde polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.
Hoşgör Caddesi’nde çalıntı olduğu polis ekipleri tarafından anlaşılan ve takip altına alınan araç çok geçmeden polisin müdahalesi sonucu durduruldu. Polis ekipleri kaçmak için mücadele veren Battal K. durdurmak için aracın çeşitli yerlerine ateş açtı. Tekerlerin patlatılması sonucu durdurulan araçtan yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli şahıs vurularak etkisiz hale getirildi. Şahısın araçtan yaya olarak kaçarken araçta bomba var diyerek haykırması çevrede panik yarattı. Çalıntı olduğu anlaşılan ve içinde bomba olabilme ihtimali olan 27LF581 plakalı araç polis ekipleri tarafından inceleme altına alındı.
KARAKOLA ATEŞ AÇILDI 
Battal K. Gaziantep Çocuk Polisi ekipleri tarafından dur ihtarına uymayarak karakola ateş açtı. Emniyet görevlileri ateşe karşılık vererekten şüpheli şahısı takip altına aldı. Şüpheli şahıs Hoşgör Caddesi üzerinde ateşli müdahale ile ağaca çarparak durdurulabildi. 
BOMBA VAR DİYE HAYKIRDI
Aracı bir gün öncesinden çalan şahıs polis takibine takılınca yakayı ele verdi. Polisin müdahalesi ile durdurulan ve araçtan inerek kaçan şüpheli şahısın araçta bomba var diyerek haykırması emniyet görevlilerini harekete geçirdi. Emniyet görevlileri mahalleyi trafiğe kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. 
TESADÜF MÜ?
Önceki gün 16 askerin terör örgütü tarafından şehit edilmesini kınamak üzere yüzlerce vatandaşın bir araya gelerekten büyük kalabalık oluşturması ve araçta bomba olabilme ihtimali yürekleri ağızlara getirdi. Emniyet görevlileri tüm bu olası durumları göz önünde bulunduraraktan kent merkezinde ve olay yerinde geniş önlemler aldı. 
YİNE MERAKLI HALK
İçinde bomba olabilme ihtimali olan aracın çevresinde yüzlerce vatandaş çember oluşturdu. Olası bir durumda ne olacağını düşünmeden meraklarına yenik düşen halka emniyet görevlilerinden de engel gelmedi. Çevredeki meraklı halk aracın yakınında dakikalarca ne olduğunu anlamak için bekledi.
Kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön