Müşteriye Et Götürüyorum' Diye Çıktı, 6 Gündür Kayıp

Tarih: October 18, 2015 Kategori: , , ,
Gaziantep'te kasaplık yapan bir kişi, 'müşteriye et götürüyorum' diye ayrıldığı dükkanına 6 gündür dönmedi.

Edinilen bilgiye göre, Karataş Mahallesinde kardeşiyle ortak işlettikleri kasap dükkanından "müşteriye et götürüyorum" diye 12 Ekim Pazartesi günü ayrılan Mehmet Ali İyibiçer (40) , uzun süre geri dönmeyince ailesi polise başvurdu.

İddiaya göre, psikoljik rahatsızlığı bulunduğu için doktorunun cep telefonu kullanmasının sakıncalı olduğunu belirttiği İyibiçer, 2 gün sonra yabancı bir numaradan ailesini arayarak İstanbul'da olduğunu ve geri dönmeyeceğini söyleyip kapattı. Ailesinin daha sonra aradığı yabancı numaraya cevap veren kişi, telefonun İstanbul, Kadıköy'de bir kahvehaneye ait olduğunu ve garip davranışları bulunan bir kişinin ailesini aramak için telefonu rica ettiğini ve şahsı bir daha görmediğini belirtti.

Evli ve üç çocuğu bulunan Mehmet Ali İyibiçer'den bir daha haber alamadıklarını belirten ailesi, uzun zamandır psikolojik tedavi gören İyibiçer'in bulunması için yetkililerden ve kendisini gören vatandaşlardan yardım istiyor. Ailesi altı gündür kayıp olan Mehmet Ali İyibiçeri gören vatandaşların 05070383466 numaralı hattan kendilerini arayabileceklerini belirtti.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön