Patlamada Gaziantepli Genç de Öldü

Tarih: October 11, 2015 Kategori: , , ,
Ankara tren garı kavşağında bu sabah meydana gelen patlamalarda İçişleri Bakanlığı, 30 kişinin öldüğünü, 126 kişinin yaralandığını açıkladı. 'Emek, barış, demokrasi' mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında meydana gelen patlamalarda yaşamını yitirenler arasında Gaziantep'ten giden bir kişinin de bulunduğu belirtiliyor.

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, Ankara'da meydana gelen patlama sonucu 95 kişinin hayatını kaybettiği, 48'i yoğun bakımda olmak üzere 246 kişinin de hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Açıklamada aralarında Gaziantepli Ali Deniz Uzanmaz'ın da bulunduğu hayatını kaybeden 52 kişinin de isimleri verildi.

EMEK Partisi MYK Üyesi Mehmet Türkmen, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda

"Antepten genç yoldaşımız, gençlik yönetcimiz Ali Deniz ve Mersin'den gençlik yöneticisi yoldaşımız Şebnem Yurtman, kaybettiğimiz arkadaşlarımızdan...
Gazeteci Atilla Karaduman'a gelişmeler hakkında bilgi veren Mehmet Türkmen,Gaziantep'ten giden ve olayda yaralanan bir kişinin durumunun ise iyi olduğunu söyledi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön