Şizofren evlat babasını öldürüp ablasını bıçakladı

Tarih: October 17, 2015 Kategori: ,
 Sultanhisar İlçesi'nde yaşayan şizofreni hastası 35 yaşındaki F.K. babası 60 yaşındaki Ömer Kahraman'a bıçak ve satırla saldırdı.

Başta boğazı olmak üzere çeşitli yerlerinden yaraladığı babasını öldüren F.K., sabaha kadar bira içip televizyon izledikten sonra evine gittiği ablası 36 yaşındaki Melahat Ay'ı göğsünden ve sırtından bıçakladı. Ardından karakola giden G.K., polise teslim oldu.

Sultanhisar'ın Çelebioğlu Mahallesi 130 Sokak'ta bulunan bahçeli tek katlı müstakil evde oturan şizofren F.K., bir süre önce ilaçlarını kullanmayı bıraktı. Geçen hafta kahvehanede televizyon izlerken kanalları değiştiren  bir müşteriye sinirlenip kafasına sandalye ile vurduğu öğrenilen F.K.'nın, saldırgan davranışlar sergilemesinden korkan annesi 58 yaşındaki Şerife Kahraman gece komşusuna gitti. F.K.'nın kasap olan kardeşi 25 yaşındaki Gökhan Kahraman ise Nazilli'de oturan kız kardeşinin evine misafir oldu. Şerife Kahraman'ın uyarısına rağmen olay gecesi eşi Ömer Kahraman, "O bana bir şey yapmaz" diyerek oğluyla birlikte kaldı.

BİRA İÇİP TELEVİZYON İZLEDİ

Dün akşam oğluyla kahvede okey oynayan baba, gece birlikte eve döndü. Yatak odasına geçip uyuyan babasını bir süre sonra uyandıran F.K., tartışmaya başladı. Mutfağa yönelip bıçağı alan F.K., babasını boğaz ve sol kolundan yaraladı. Ardından eline evdeki satırı geçiren F.K., babasının boyuna vurdu. Kanlar içinde yerde kalan F.K., öldü. Ardından hiçbir şey olmamış gibi televizyon karşısında sabaha kadar bira içtiği öğrenilen F.K., günün aydınlanmasıyla birlikte, saat 06.30'da, birkaç ev mesafede oturan evli ve üç çocuk annesi ablası Melahat Ay'ın evine gitti. Kadının oturduğu üçüncü kattaki evin kapısını çalan F.K., kapıyı açan ablasından su istedi. Ay'ın sırtını dönmesiyle birlikte ablasına yanında getirdiği meyve bıçağıyla saldırdı.

Can havliyle kaçmaya çalışan ablasını göğüs ve karın bölgesinden de yedi bıçak darbesiyle yaraladı. Kadının yere düşmesiyle polis merkezine giden F.K., "Ablamı ve babamı öldürdüm" deyip teslim oldu. Genç kadının olay sırasında odada olan 2 ila 10 yaşında 3 çocuğu

ise zarar görmedi. F.K.'nın evden ayrılmasının ardından Ay'ın balkona kadar gitmeyi başardığı ve yardım istediği öğrenildi. Bunun üzerine komşuları Ay'ın evine koştu. Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerince Melahat Ay, ambulansla, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

OLAY YERLERİNDE EVDE TATBİKAT YAPTIRILDI

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde iki yıl önce 40 gün boyunca tedavi gördüğü öğrenilen F.K.'nın son günlerde yakın çevresine anne ve babası için "onları keseceğim" dediği öğrenildi. Her iki olay yerine de Savcı ve polis nezaretinde tatbikat yaptırıldı. Savcıya cinayeti nasıl işlediğini anlatan F.K., "Benimle ilgilenmiyorlardı bu nedenle öldürdüm" dediği öğrenildi. Bir vatandaşın F.K.'ya tepki gösterdiği duyuldu. CHP'li Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Tatbikatın ardından Ömer Kahraman'ın cesedi, evde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön