4 yaşındaki çocuğun kaçırılma anı kamerada

Tarih: November 11, 2015 Kategori: ,
Gaziantep'te ana sınıfı öğrencisi 4 yaşındaki çocuk okuldan eve dönerken kaçırıldı. Olay anında bir iş yerinin kamerası kayıttaydı.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde, Nizip İlçesi, Sultan Abdülhamid Mahallesi, Şehit Çavuş Torun Sokak üzerinde meydana geldi.

Nizip Fırat Anaokulu öğrencisi 4 yaşındaki Selami Çınar Aygün, okul servisi ile eve döndüğü sırada kendisini bekleyen ve dayısının arkadaşı olduğu iddia edilen M.A isimli şahıs tarafından, servis görevlisine; ''ben çocuğun abisiyim, verin eve götüreyim'' diye teslim aldı. Daha sonra 4 yaşındaki Aygün'ü kucağına alarak,  uzaklaşan M.A kayıplara karıştı.

Gaziantep'te, okuldan dönerken servis aracından kaçırılan ve kaçırılma anı güvenlik kameralarına yansıyan 4 yaşındaki çocuğun 200 bin TL borç yüzünden kaçırıldığı iddia edildi.

Çocuğunun eve geciktiğini fark eden baba Mustafa Aygün, servis şoförü ile iletişime geçti. Servisçi çocuğu abisinin aldığını söyleyince, durumdan şüphelenen aile durumu polise bildirdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, servis şoförü başta olmak üzere çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu. Daha sonra okul servisinin durduğu yerde bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Çınar Aygün'ü, dayısının arkadaşı olan M.A.'nın servis ablasından teslim aldığını tespit etti.
Polis şimdi, 4 yaşındaki Çınar Aygün'ü servisten indikten sonra kucağına alarak kayıplara karışan M.A'nın peşinde. Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır İl Emniyetve Jandarma ekiplerine de şahsın eşkal ve kimlik bilgileri verildi.
kaynak:mynet





Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön