Anne Ve Kızı Kazada Hayatını Kaybetti

Tarih: November 18, 2015 Kategori: , ,
Hamile kadınla çocuğunu ezen sürücü, minibüsü olay yerinde bırakıp kaçtı.
Doğubayazıt ilçesinde, hamile kadın ve 9 yaşındaki kızına çarpan sürücü, ikinci bir kaza yaptıktan sonra da minibüsü olay yerinde bırakıp kaçtı. Polis, sürücünün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlatırken, anne ve kız hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Abdulrezzak Aladağ Caddesi üzerinde bulunan Çok Programlı Lise yakınlarında meydana geldi.

İKİNCİ BİR KAZA YAPARAK DURDU

Çevre yolundan gelip çarşı istikametine giden 21 SB 107 plakalı minibüs, evinden çıkıp yakınlarını ziyarete giden hamile olan Çiğdem Güngör ile 9 yaşındaki kızı Zehra Güngör’e çarptı.

Anne ve kızına çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kontrolünden çıkan minibüs, bir evin duvarına çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle evin duvarı yıkılırken, aracın ön kısmında hasar meydana geldi. Kaza sonrası sürücü minibüsü olay yerinde bırakıp kaçtı.

ANNE KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İhbür üzerine giden sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çiğdem Güngör ile kızı Zehra Güngör’ün cenazeleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan şoförün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön