Sokakları karıştırmak isteyenlere polis göz açtırmadı

Tarih: November 18, 2015 Kategori: ,
Önceki gece sokakları karıştırmak isteyen hainlere Gaziantep polisi göz açtırmadı.

Önceki gece sokakları karıştırmak isteyen hainlere Gaziantep polisi göz açtırmadı. Konuyla ilgili Gaziantep Valiliğinden yazılı bir açıklama geldi. İşte o açıklama...

"Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından PKK/KCK Terör Örgütünün Suriye yapılanması YPG içerisinde silahlı faaliyet yürüten ve illegal yollardan ilimize gelen (1) örgüt mensubu yakalanmış, şüpheli çıkarıldığı adli yargı mercilerince tutuklanmıştır.Diyarbakır/Silvan’da yapılan operasyonları bahane eden örgüt mensupları tarafından İlimiz merkez Şahinbey İlçesinde bazı mahalle ve ara sokaklarında PKK/KCK terör örgütüne müzahir gruplar tarafından silahlı, el yapımı patlayıcılı (EYP), molotof kokteylli, havai fişekli ve taşlı saldırı şeklinde kanunsuz gösteri ve şiddet eylemine katılanlardan (4) şüpheli yakalanmıştır.
Yakalanan şüphelilerden (2)’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanırken, tutuksuz yargılanmak üzere (1) şüpheli adli kontrol kararı ile mahkeme, (1) şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakılmış, yakalanan şüphelilerden elde edilen (2) adet maske ve  (3) adet eldivene de el konulmuştur."
kaynak:bizdevarızgaztesi

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön