Gaziantep 8 koç kurban edildi.

Tarih: November 08, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep’te 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde yüzde 61 ile 8 milletvekili çıkaran AK Parti, Araban ilçesinde 8 kurban kesti.

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’in Gaziantep’te çıkardığı 8 milletvekili ile birlikte Araban ilçesine teşekkür ziyaretine gelen AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Ahmet Uzer ve Canan Candemir Çelik, AK Parti Araban İlçe Teşkilatı binası önünde düzenlenen ve yaklaşık bin 500 vatandaşın katıldığı karşılama töreninde AK Parti Araban İlçe Teşkilatı tarafından her milletvekiline 1 davul ve her milletvekili için 1 koç kurban kesilerek coşkuyla karşılandı.

Karşılama töreninden sonra Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde devam eden ziyarette AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney yaptığı açılış konuşmasında, "Araban’da yüzde 64,84 oy ile partimiz AK Parti ilçemizde her seçimde olduğu gibi bu seçimde de birinci parti olarak çıktı. 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Gaziantep’te 8 milletvekili çıkardı. Arabanlı hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada, "Arabanlı hemşehrilerim, her seçimde olduğu gibi 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde de yine AK Parti’ye yüzde 64,84 oy vererek yine destan yazdı ve partimizi yine birinci parti yaptı. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti tek başına hükümet kuramadı diye CHP’liler Araban’da pilav pişirip dağıtarak kutlama yaptılar. Allah’a şükür 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde hem Araban’da, hem Gaziantep’te hem de tüm yurt genelinde en yüksek oyu alarak birinci parti olan partimiz Adalet ve Kalkınma Partisi tek başına hükumet kurma yeterliliğini kazanmıştır. AK Parti hükümeti olarak hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Milletvekili Erdoğan, "Araban tarihinde, geçmişteki siyasi partilerin hiçbirine, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde verdiği oyu vermedi ve bugüne kadar yarım asırdan fazla zamandan beri geçmiş hükumetler tarafından her seçim zamanı yapıldı yapılacak diye gündeme getirilen ve seçimden sonra da projeleri rafa kaldırılan barajları da yapılmadı. Arabanlılar olarak AK Parti’ye yüzde 64.68 oy vererek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na sahip çıktınız. AK Parti hükumeti tarafından gündeme alınarak proje aşamasından sonra ihalesi yapılarak Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu’nun bizzat Araban’a gelerek Ardıl Barajı’nın temelini atıp siz Arabanlılardan barajın bu güne kadar yapılmamış olması nedeniyle geçmiş hükümetlerin adına sizlerden özür dilediği Ardıl Barajı’nı bitiş tarihinde tamamlatıp bölgede sulu tarıma geçilecek” diye konuştu.

Milletvekili Koçer, "Arabanlılar olarak partimize yüzde 65 oy ile destek verdiniz. AK Parti Hükümetine verdiğiniz destek için siz Arabanlılara teşekkür ediyorum" söyledi.
Milletvekili Candemir Çelik, "1 Kasım seçimleri için Araban’daki çalışmalarımızda kadın, erkek, yaşlı ve genci ile AK Parti’ye destek için gece ve gündüz demeden ülkenin geleceği için çalıştınız. Partimize gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz her oy için siz Arabanlılara teşekkür ederim" belirtti.
Milletvekili Tayyar, "7 Haziran seçimlerinde AK Parti tek başına hükümet olamadığını kutlamak için CHP’liler Araban’da pilav pişirip dağıttılar dedi. Görülüyor ki, pilavı yemişsiniz oyunuzu da bize vermişsiniz. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye verdiğiniz desteklerinizle Mehmet Erdoğan kardeşimize de destek verdiniz. Sizlere, partimize verdiğiniz destek için teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.
Milletvekili Uzer, "1 Kasım seçimlerinde Araban kendi rekorunu kırdı. 1 Kasım seçimlerine ‘haydi bismillah’ diye yola çıktık. Ardıl Barajı’nı gününde tamamlayıp diğer barajlarınıza da başlayıp onları da tamamlayacağız. Siz, Arabanlılar olarak AK Parti’ye verdiğiniz yüzde 64.68’lik oy desteğiniz için teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci,’’1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerine ‘haydi bismillah’ diye başladık. Kurban Bayramı kutlaması ve sizlerle bayramlaşmak için Araban’a geldiğimizde sizler, rabbim dilerse her şey olur demiştim, işte rabbim diledi ve oldu. Kadın, erkek, yaşlı ve genç olarak siz tüm Arabanlılara partimize verdiğiniz destek için teşekkür ederim’’dedi.

AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül de yaptığı konuşmada, "Bu ülkede milletin yanında olanlar ile olmayanlara şimdiye kadar bu millet çok şahit oldu. Bu ülkedeki camilerde tanrı uludur diye okunan ezanları değiştirerek aslına uygun okunması sağlayan Menderes’i de gördü. Baş örtüsü için mücadele eden Erbakan’ı da gördü. Bu ülkede darbeler olmasın diye gelen Erdoğan’ı da gördü. Bu ülkede Menderes’i dar ağacına götüren aynı düşünce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için de aynı şeyi yapmaya çalışıyor. 1 Kasım’da millet onların cevaplarını vermiştir” sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Arabanlı esnaflara da teşekkür eden heyet daha sonra akşam saatlerinde ilçeden ayrılarak Gaziantep’e döndü.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön