Hastanede doktoru bıçaklayıp intihar etti

Tarih: November 19, 2015 Kategori: , ,
Hastanede korkunç bir olay yaşandı.

Yusuf D., hastane koridorunda eski eşiyle tartışırken, araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir’i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra, kendini 5’inci kattan attı. Doktor ve saldırgan hayatını kaybetti.

Olay bugün Samsun’un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Özel Anadolu Hastanesi Çiftlik Şubesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir’in sekreteri olan Şeyda A.’nın

yanına gelen eski eşi Yusuf D., konuşmak istedi. Şeyda A. ile Yusuf D. hastanenin 5’nci katındaki koridorda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bu sırada Yusuf D. üzerinde bulunan bıçakla Dr. Dağdemir’i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 5’nci kattaki pencereden kendini attı.

DOKTOR AYNUR DAĞDEMİR KURTARILAMADI

Ağır yaralanan doktor Aynur Dağdemir ile Yusuf D., aynı hastanede tedavi altına alındı. Dr. Aynur Dağdemir, meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bıçaklı saldırgan Yusuf D. de hayatını kaybetti. Hastanede olayın ardından geniş güvenlik önlemi alınırken, hastane personeli uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde bulunan özel bir hastanede 19.11.2015 Perşembe günü saat 11.30 sıralarında görevi başında bıçaklanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir olay sonrası acil ameliyata alınmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Olayın faili Yusuf Demirbaş da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir" denildi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön