Babalarına çarpan sürücüyü darp ettiler

Tarih: December 29, 2015 Kategori: , ,
Kocaeli'nin İzmit ilçesi şehir merkezinde yoldan karşıya geçen bir yayaya çarpan sürücü, yayanın yakınları tarafından feci şekilde darp edildi.

İzmit şehir merkezi Hürriyet Caddesi üzerinde yoldan karşıya geçen bir yayaya çarpan sürücü, yayanın yakınları tarafından darp edildi. Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesi'nde Serkan A. (30) idaresindeki 41 RN 190 plakalı otomobil, yürüyüş yolu üzerinden karşıya geçmeye çalışan 61 yaşındaki Yaşar F.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Yaşar F.’ye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparak, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler.
BABALARINI YERDE GÖRÜNCE SÜRÜCÜYE SALDIRDILAR
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif yaralanan Yaşar F.’ye müdahale ederken, olay yerine gelen yaralının yakınları, babaları olduğu öğrenilen Yaşar F.’yi yerde yatarken görünce sinir krizi geçirerek babalarına çarpan sürücüye saldırdılar. Ne olduğunu anlayamayan sürücü Serkan A., bir anda yumrukların etkisiyle yerde kaldı. Yere düşen sürücüye vurmaya devam eden yaralı yakınlarını ise polis ve çevredeki vatandaşlar uzaklaştırırken, sürücü Serkan A.’nın yüzü aldığı darbeler nedeniyle kanlar içinde kaldı.
DARP EDİLEN SÜRÜCÜYÜ VATANDAŞLAR KURTARDI
Vatandaşlar tarafından uzaklaştırılan yaralı yakınları daha sonra kazaya neden olan araca yumruklarla saldırırken, sürücü Serkan A. da araca zarar vermemeleri için yaralı yakınlarına bağırdı. Yaralı yakınlarının sakinleştirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, sürücüyü ve aracını olay yerinden uzaklaştırdılar.TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDIDaha sonra sağlık ekiplerince olay yerindeki müdahalesi tamamlanan hafif yaralı Yaşar F. kontrol amaçlı olarak Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücü Serkan A. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön