Kız kardeşlerini sokak ortasında öldürdü

Tarih: December 12, 2015 Kategori: , , ,
Gaziantep'te, Hayri A., kız kardeşleri Semra A. (42) ve Elif K.'yı (41) pompalı silahla vurarak öldürdü. Cinayetin miras meselesinden kaynaklandığı öne sürüldü.

Gaziantep'te bir kişi, iki kız kardeşini cadde ortasında silahla vurarak öldürdü. Katil zanlısı gözaltına alınırken, olayın miras meselesi yüzünden olduğu öne sürüldü. Hoşgör Mahallesi Hoşgör Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında Hayri A., kız kardeşleri Semra A. (42) Elif K.'yı (41) tabancayla vurarak öldürdü.

MİRAS YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zanlı Hayri A.'nın polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Olayın miras meselesinden kaynaklandığı öne sürüldü. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Gözaltına alınan zanlı polis merkezine götürüldü. İki kız kardeşin cansız bedenleri, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından otopsi için morga kaldırıldı.

Gözaltına alınan iki erkek kardeşten polis tüfeği kullananı belirlemeye çalışıyor. Öte yandan, 4 kardeşin babadan kalan bir evin paylaşımı nedeniyle daha öncede tartıştığı ve infazın ise miras yüzünden gerçekleştiği iddia edildi.

KADINLARIN KATİLLERİ HEP TANIDIK ÇIKIYOR

Türkiye'de 2010 yılından bu yana basına yansımış kadın cinayetlerinin istatistiklerinin derlendiği Kadın Cinayetleri sitesine göre, öldürülen kadınların neredeyse tamamının katilleri tanıdıkları kişiler.Sitede yer alan bilgilere göre, 2010-2015 döneminde 1134 kadın öldürüldü. Bu cinayetlerin 1085'inde fail, maktulün tanıdığı bir erkek. Aynı dönemde erkek kardeşi tarafından öldürülen kadınların sayısı ise 48.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön