O çocuğun yaşını 17 sanıp ilişkiye girdim

Tarih: December 10, 2015 Kategori: , ,
İngiltere'nin başkenti Londra'da 14 yaşında bir erkek çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesi ile yargılanan 46 yaşındaki Amanda Lockhart, kurbanının 17 yaşında olduğuna inandığını söyleyerek kendini savundu



Londra Merkez Ceza Mahkemesi Old Bailey’de görülen davada çocuğun Lockhart’la ilişki yaşamak istemediği ancak kadının ona baskı yaptığı, çıplak fotoğrafını çekmesine izin verdiği ve onu göğüslerine dokunmaya zorladığı iddia edildi.

Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre; Lockhart ise çocuğun onunla ilişki yaşamayı istediğini, 17 yaşında olduğunu söylediğini ve hatta bunu kanıtlamak için ona pasaportunu gösterdiğini iddia etti.

Kadın ayrıca çocuğun ona, “500 sterlin ödeme yapmazsa çıplak fotoğraflarını yayınlayacağını” söyleyerek şantaj yaptığını da iddia etti.

Kurbanın avukatları ise çocuğun "Sadece olanları ailesine kanıtlayabilmek için Lockhart’ın fotoğraflarını çektiğini” söyledi.

Çocuğun söz konusu fotoğrafları kuzenine gönderdiği ve kuzeninin anne babasına durumu haber vermesinin ardından konunun polise bildirildiği açıklandı. Dava devam ediyor.
kaynak:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön