Yeni evli çift sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü

Tarih: December 28, 2015 Kategori: , , ,
İnönü Mahallesi Şehit Uğur Burkay Sokak’ta oturan ve yaklaşık 40 gün önce dünya evine giren 25 yaşındaki Osman ile 20 yaşındaki Aysel Pala çifti, Meriç Nehri geçidinde amcası Cuma Pala’nın evine misafirliğe gitmiş, amcası ve diğer yakınları ile birlikte yediği akşam yemeğinin ardından çift gece saatlerinde evlerine dönmüştü.

Sobayı yaktıktan bir süre sonra uykuya dalan çift, bir daha uyanamamıştı. Pazar günü evlerinden çıkmayan Osman-Aysel Pala çiftinden akşam saatlerine kadar haber alamayan amca Cuma Pala, bir süre cep telefonlarından arayarak yeni evli çifte ulaşmaya çalışmış, çiftin telefonlara cevap vermemesi üzerine durumdan şüphelenen amca Cuma Pala ve diğer yakınları eve giderek, kapıyı kırmıştı.

Yakınları, çiftin hareketsiz bir şekilde yatan cansız bedenlerini bulunan çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşılmıştı.

Otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Pala çifti, yapılan otopsi ve defin izinlerinin ardından cenazeleri yakınlarına teslim edildi. çiftin cenazeleri, defin edilmek üzere Asri mezarlığına götürüldü. Çiftin cenazeleri, bu mezarlıkta bulunan Nakıboğlu Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlığa yan yana defin edildi.

Cenazede çiftin yakınları ise göz yaşlarını tutamadı.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön