50 kuruş için kahvehaneyi kurşunladı: 1 yaralı

Tarih: January 18, 2016 Kategori: , , ,
İzmit'te, kahvede iki çay içerek 1 lira 50 kuruş veren kişi, 50 kuruş daha istenilmesine sinirlenerek kahveci ile tartıştı. Tartışma sonrası kahvenin dışına çıkarılan kişi kahveyi taradı.

Vatandaşlar tarafından kahvenin dışına çıkarılan kişi tabancası ile kurşun yağdırırken, içeride bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde bulunan bir kahvede meydana geldi. İddiaya göre, iki çay içen kişi kişi 1 lira 50 kuruş verdi. Kahveci Gültekin Yılmaz iki çayın 2 lira olduğunu söyleyerek 50 kuruş daha istedi. Sinirlenen zanlı, kahveci ile tartışırken, araya giren vatandaşlar tarafından dışarı çıkarıldı.  Kimliği belirlenemeyen kişi otomobiline binerken tabancasını çıkartarak kahveye doğru rastgele ateş etti.

Tabancadan çıkan kurşunlardan biri kahvede bulunan 73 yaşındaki Celal Şar'ın kulağına isabet ederken, kahvenin ise camları kırıldı. Kulağından yaralanan Celal Şar kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kahvehaneyi kurşunlayan kişi otomobili ile olay yerinden kaçarken, polis aracın plakasını belirleyerek kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön