Adliyede aşk üçgeni bakın nasıl ortaya çıktı

Tarih: January 20, 2016 Kategori: , ,
Adliyede aşk üçgeni bakın nasıl ortaya çıktı
Sürmene Adliyesi'nde evli kadının eşini savcıyla aldatması ortaya çıktı...
Trabzon'un Sürmene ilçesinde tam dizilere konu olabilecek bir aldatma olayı yaşandı.

Habertürk Televizyonu'nda yer alan habere göre, Trabzon'un Sürmene Adliyesi'nde zabit katibi olarak görev yapan evli kadın, kocasını aynı adliyede görev yapmakta olan savcıyla aldatıyordu. Kocasını aldatan kadın, aynı zamanda uzman çavuş olan kacasının da kendisini aldattığından şüpheleniyordu.
Şüphesini savcı sevgilisiyle paylaşan kadın, savcıdan kocasının telefonlarını dinlemesini istedi. Savcı sevgili ise, bir hakim arkadaşından yardım isteyerek uzman çavuşu dinlemeye aldı.

Tüm bunlar yaşanırken her şeyden habersiz olan uzman çavuş eş, karısıyla savcı arasındaki ilişkiyi öğrendi. Bunun üzerine savcı ile görüşme gerçekleştiren uzman çavuş, bu görüşmeleri de kayda aldı. Bununla da yetinmeyerek kayıtları Adalet Bakanlığı'na gönderdi ve dava açtı.

Açılan dava sonucunda kadın zabıt katibinin görevine son verildi. Savcı ve hakimin ise görevlerine devam etmesinde bir beis görülmezken görevlerinin devamına karar verildi. Yaşanan olayın ardından savcı Ağrı'ya gönderildi. Hakkında açılan davadan ise 10 aylık bir hapis cezası aldı. Aynı şekilde savcıya yardımcı olan hakim de 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Filmlere konu olacak olayın nasıl su yüzüne çıktığı ise bilinmiyor.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön