Erkek çocuğuna tecavüz

Tarih: January 08, 2016 Kategori: , ,
Samsun'da 16 yaşındaki E.S. isimli erkek çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından yakalanan 47 yaşındaki Ercan T.'nin 5 ayrı suçtan da toplam 20.5 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

Olay, merkez İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi'nde meydana geldi. Polisi arayan bazı kişiler, mahalledeki boş ve kullanılmayan bir binaya yaşı büyük bir kişinin çocuk sayılacak yaştaki erkeklerle gelip madde kullandıklarını ihbar etti. Polis soruşturma yürütürken, inşaat işçisi Ercan T., dün E.S. isimli çocuğu buradaki boş bir binaya götürüp uyuşturucu madde kullandı.

Ercan T. iddiaya göre, bir süre sonra kendinden geçen çocuğa tecavüz ettikten sonra ayrıldı. Kendine gelen çocuk polise giderek şikayette bulundu. Şikayet ardından eşgal üzerine soruşturma başlatan polis şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı.

Yapılan soruşturma sırasında çocukları boş binaya götürüp birlikte uyuşturucu madde kulanan kişinin de Ercan T. olduğu, ayrıca geceleyin silahla gasp, 6136 sayılı silah kanununa muhalefet, silahla yaralama, gibi 5 ayrı suçtan toplam 20 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu da ortaya çıktı. Şüpheli hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
kaynak:sabah

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön